Elementtisaumaus

Elementtisaumaus

Elementti­saumauksella suoja luonnon elementeiltä

 

Betonirakenteiset rakennukset vaativat elementtien väliin elastisen sauman, joka suojaa talon rakenteita sään vaikutuksilta jokaisena vuodenaikana. Meillä Zaumaxilla on osaaminen kaikkiin elastisiin saumaustöihin. Saneeraamme vanhat rakennukset ja urakoimme myös uudiskohteissa.

 

Miksi elementtisaumaus Zaumaxilta?

 

Käytämme vain markkinoiden tunnetuimpia ja laadukkaimpia tuotteita työssämme. Työntekijämme ovat motivoituneita ja ahkeria. Työn teemme perusteellisesti betonipinnat hioen ja käytämme aina pohjustusainetta saumoissa, joissa massalta vaaditaan elastisia ominaisuuksia tai suurta sääolosuhteiden vaihtelua. Kun sauman pitää kestää, kannattaa siis valita Zaumax.

 

Uusintasaumaus

 

Hyvin tehty sauma kestää aikaa ja pidentää uusimisväliä, mutta lopulta saumat tulevat tiensä päähän ja vaativat uusimista.

 

Uusintasaumauksessa poistamme vanhan sauma-aineen saumasta, hiomme tartuntapinnat sekä puhdistamme ne pölystä. Sen jälkeen asentaja tarkastaa lisäeristyksen tarpeen ja lisää uretaania tarvittaessa.

 

Uudelleensaumauksen aluksi asentaja asettaa pohjanauhan, jolla määritellään sauman leveyden mukaan sauman paksuus. Sauman paksuus vaikuttaa elementtisauman elastisiin ominaisuuksiin. Nauhoituksen jälkeen tartuntapinnat käsitellään pohjustusaineella, joka sitoo epäpuhtauksia ja muodostaa saumausmassalle paremman tartuntapinnan. Primeroinnin jälkeen pursotetaan saumausaine saumaan ja viimeistellään siistiksi.

 

Uusintasaumaus on tarkkaa ja aikaa vievää työtä, jossa oikominen elementtisauman puhdistamisessa voi saada aikaan ongelmia sauma-aineen kiinnittymisessä.

 

LAADUKKAAT TUOTTEET, LAADUKAS LOPPUTULOS

 

Käytämme työssämme vain tuotteita, jotka tunnetaan laadustaan ja jotka ovat oman työmme arvoisia.

 

TUOTTEET KUSTANNUSTEHOKKAASTI

 

Ostamme tavaraa suurissa erissä, ja meidän kauttamme materiaalikustannukset urakassa ovat pienemmät.

 

Huolellinen toteutus TAKAA KESTÄVÄN SAUMAN

 

Mutkia oikomalla julkisivu voi näyttää hyvältä hetken, mutta vain aika näyttää saumauksen todellisen kestävyyden.

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä