sisätilojen saumaukset

sisätilojen saumaukset

Siisti sauma on tekijänsä taidonnäyte

 

Tarjoamme kaikki sisätilojen saumaustyöt uudis- ja saneerauskohteisiin yritys- ja yksityisasiakkaille silikonisaumojen uusimisesta aina elintarvikehyväksyttyihin saumauksiin.

 

ASIAKASTARINA

"uudet saumaukset olivat erittäin siistiä jälkeä ja ulkonäöltään jopa alkuperäisiä huomattavasti parempia."

Tapani Mäkinen

Lue asiakastarina

 

 

Silikonisaumat

Saniteettisilikonit toimivat laatoitettujen seinä ja lattiapintojen välissä ikäänkuin liikuntasaumana, jotta vesi ei pääse laatan ja vesieristeen väliin. Ajan saatossa silikoni alkaa irtoamaan pinnasta, ja sen päälle voi kertyä pintaan homelaikkuja. Pintahome on itsessään vaaratonta mutta kertoo saniteettitilojen silikonien vaihdon tarpeellisuudesta. Laatoituksen alle päässyt vesi voi pahimmillaan irrottaa laatan seinästä tai lattiasta.

 

Tuotantotiloissa silikonilla voidaan tiivistää mm. levytettyjen seinien saumoja, parocin saumoja, kaapistojen tasoja ja nurkkia. Silikonilla voi myös piilottaa epämiellyttävän näköisiä rakoja ja koloja sisätilojen irtorakenteissa.

 

Zaumax toteuttaa silikonisaumaukset ammattitaidolla ja tarkasti. Asentajamme neuvovat oikeiden värien/oikean massan valitsemisessa tarpeen mukaan.

 

Höyrynsulku- ja äänieristyssaumaukset

Höyrynsulku- ja äänieristyssaumauksia käytetään listoitettavissa ovissa, ikkunoissa sekä seinien yläpäissä jossa rakennuksen tiiveys/äänieristys täytyy huomioida.

 

Lattioiden liikuntasaumat

Lattioiden liikuntasaumat ovat suurten valettujen betonipintojen välttämättömiä rakoja. Lattian liian suuripinta-alainen valu voi aiheuttaa halkeamisia lattiapinnoissa ellei elementtien liikuntaa oteta huomioon. Lattian liikuntasaumat asennetaan samaan tapaan kuin seinäpinnoilla mutta vaihtoehtona on siihen paremmin soveltuvat massat joiden kulutusta ja kemikaalia kestävät ominaisuudet ovat paremmat.

 

Elintarvikehyväksytyt saumaukset

Elintarvikkeiden tuotantotiloissa saumausaineilta vaaditaan elintarvikehyväksyntä. Käytämme elintarvikkeiden tuotantotilojen saumauksissa luonnollisesti vain tähän tarkoitukseen hyväksyttyjä tuotteita.

 

Uimahallien elastiset saumaukset

Uimahalleissa silikonilta vaaditaan kemikaalien kestoa ja asennus on tehtävä kestävästi, jotta saumaukset kestävät yleisille tiloille tyypillistä jatkuvaa ja kovaa kulutusta.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä