Silikonisaumaukset

Silikonisaumaukset

ASIAKASTARINA

"Asunnon myyntiin liittyen, taloyhtiöni isännöitsijä suosittelI Zaumax Oy:n konsultaatiokäyntiä asuntoni kylpyhuoneen ja saunan silikonisaumauksien osittaisesta uusimistarpeesta

 

Yrityksestä soitti sitten työntekijä, jonka kanssa sovittiin käyntiaika saumaustarpeen määrälliseen arviointiin sekä uusittavien osuuksien värimäärittelyyn. Työntekijän kanssa käytiin läpi, että mitkä osuudet toivotaan uusittavan ja myös työntekijä itse antoi palautetta, että mitkä osuudet hänen mielestään kaipaa freesausta eli uusimistarvetta.

 

Itse varsinainen saumauksien uusimistyö saatiin sovittua heti seuraavalle päivälle klo 16:30 ja työntekijä saapui paikalle sovitusti kaikki tarvittavat työvälineet mukanaan. Sovittujen silikonisaumauksien huolellinen ja tarkka poisto (vesieristettä rikkomatta) sujui hienosti ja uudet saumaukset olivat erittäin siistiä jälkeä ja ulkonäöltään jopa alkuperäisiä huomattavasti parempia.

 

Asunnossa oli tehty useita viikkoja (9/2021) ennen kyseistä saumauksien osittaista uusimista ulkopuolisen ammattilaisen toimesta perusteellinen kuntotarkistus sekä kosteusmittaus koskien erityisesti kylpyhuonetta ja saunaa ja tietysti koko asuntoa, eikä niissä ilmennyt mitään kosteusvaurioita tai edes kohonneita kosteusarvoja verrattuna 6½ vuotta sitten tehtyyn vastaavaan tarkistukseen, jolloin ostin asunnon.

 

Kosteiden tilojen ja erityisesti kylpyhuoneen ja saunan silikonisaumaukset on kuitenkin erityisen hyvä uusia tietyin väliajoin ja nyt siihen oli sopiva tilaisuus, koska uusimistarve koski vain suihkunurkkausta ja saunassa kiukaan lähellä olevia saumauksia.

 

Saumaustyöntekijällä oli mukanaan myös oma roskapussi ja imuri eli kun työ oli valmis, kylpyhuone ja sauna olivat valmiiksi siistinä, koska mitään roskia ei jäänyt jälkeen. Erityiskiitos itse työntekijälle (Tualle), jota voin mielelläni suositella kaikille, joilla on tarvetta vastaaville työsuoritteille, koska jälki on siistiä ja ammattimaista.

 

Erityiskiitos myös Zaumax Oy:n Jaakko Niemelle, jolta työn aikanaan tilasin, koska hän kehotti luottamaan ammattilaisiin, kun kyse on kosteiden tilojen saneerauksesta, jossa työntekijöiden ammattitaito on erityisen tärkeää!

 

Tapani Mäkinen

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä