Julkisivutyöt

Julkisivutyöt

Siisti julkisivu KOHOTtaa RAKENNUKSEN ARVOA

 

Ehjä ja siisti julkisivu luo rakennukselle arvokkaan vaikutelman ja pitää veden poissa rakenteista. Säännöllisellä ylläpidolla ja huollolla varmistetaan, että julkisivu ja elementtisaumat pysyvät kunnossa mahdollisimman pitkään. Lopulta jokainen julkisivu kuitenkin tarvitsee korjaamista.

 

Me tarjoamme julkisivuille mm. betonin paikkauspalvelut ja betonihalkeamien injektointia, joilla vauriot julkisivussa saadaan korjattua mahdollisimman saumattomasti. Oikea-aikaisella korjauksella varmistetaan myös, ettei vesi pääse vahingoittamaan rakenteita julkisivun takana.

 

Meiltä saat myös julkisivujen betonielementtien impregnointi- eli suoja-ainekäsittelyt. Niillä luodaan betonille suojaava pinta, jolloin lika tai jäkäläkasvit eivät pääse tarttumaan siihen. Näin julkisivu saa lisää siistejä lisävuosia.

 

Milloin on aika korjata julkisivu tai uusia elementtisaumat?

Lämpökamerakuvaukset dronella

 

Vanhoissa rakennuksissa on usein lämpövuotoja, joiden merkitys korostuu varsinkin nyt energian hinnan nousun aikana. Lämpökameralla voidaan kartoittaa vanhojen elemettisaumojen ja muiden tiivistysten tarve ennen saneerausta. Lämpökameralla voidaan myös tehdä nopea kartoitus jo tiedossa olevaan vesivuoto/lämpövuoto ongelmaan ja tehdä nopealla aikataululla hätäkorjaus.

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä