Rekry

Rekry

Ura saumausten johtavalla eteläpohjalaisella?

Zaumax on kaikkiin elastisiin saumauksiin erikoistunut yritys. Osaamisalueisiimme kuuluu kaikki tiivistykset, saumaukset sekä palokatko- ja palotiivistystyöt. Olemme kasvava yritys, ja visionamme on tulevaisuudessa laajentaa toimintaa entistäkin laajempiin saneerauksiin.

 

Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa, merkittävissä projekteissa ympäri Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja koko Suomen. Työssäsi pääset parantamaan ihmisten asuinviihtyvyyttä ja huolehtimaan siitä, että rakennukset säilyttävät hyvän kuntonsa pidempään.

 

Työpaikkana Zaumax on rento ja monipuolinen. Usein kuljetaan työmailla tilaajan kanssa sovitusti mutta vapaasti yksin tai työparin kanssa. Sesonkiaikana keväästä-syksyyn on mahdollista tehdä töitä urakalla ja vaikka pitempää päivää lämpimässä kesäilmassa ulkona ja nostaa tulotasoaan.

 

Hae töihin Zaumaxille

Olemme nopeasti kasvava yritys alueella, ja henkilöstön lisäystarve on lähes jatkuva. Koulutamme töihin yhtä uutta saumaria kerrallaan, joten jos koet olevasi alalle sopiva henkilö, laita avoin hakemus ja varmista saumasi meillä!

Tästä työnhakulomakkeelle

 
Mitä tarjoamme sinulle?

 

Meillä saat ympärillesi loistavan työporukan ja suuren mahdollisuuden vaikuttaa omaan työaikaasi asiakkaan tarpeiden puitteissa. Lisäksi tarjoamme erittäin kilpailukykyisen urakkapalkan!

 

Meillä on erittäin kovat henkilöstöedut:

  • Erittäin laaja työkykyvakuutus, joka korvaa mm. lääkkeet ja fysioterapian täysimääräisenä
  • Laaja henkivakuutus työntekijöille
  • Työsuhdepolkupyöräetu
  • Edenred -virikesetelit
  • Tykypv 1-2x vuosi
  • Pikkujoulut
  • Vapaaehtoiset palkintomatkat 2-3 vuoden välein koko henkilöstölle
 
Mitä odotamme sinulta?

Tarkkuutta, tuntemusta rakennusalalta sekä reipasta ja luotettavaa asennetta työtekoon. Korkeat paikat eivät saa pelottaa.

 

Tekijöidemme suusta

“Työkaverit kuin perhettä 

Olen ollut Zaumaxilla alusta lähtien. Silloin ei vielä tiennyt, miten toiminta lähtee kehittymään, mutta vahva usko menestykseen palkittiin. En ole katunut päivääkään hyppyä tuntemattomaan! 

 

Työpaikkana Zaumax on aivan ainutlaatuinen. Meillä on loistava työporukka, joka tuntuu enemmän perheeltä kuin työyhteisöltä. Viihdymme yhdessä vapaa-ajallakin. Tästä voi kiittää sitä, että osaamisen lisäksi meillä myös persoona ratkaisee.  

 

Vaihtelevien kokemusten jälkeen osaan arvostaa todella paljon myös sitä, että täällä kaikki toimii niin kuin pitääkin. Työterveys on erittäin toimiva ja kattaa enemmänkin kuin fyysiset krempat.

 

Olen kiitollinen siitä, että työntekijöistä välitetään ihmisinä ja työn ulkopuolisiinkin ongelmiin on aina saanut avun ja ymmärryksen. Täällä ei ketään jätetä yksin.” 
Tua

 

“Työpaikka Zaumaxilla oli elämäni paras päätös! 

Haluan työskennellä tarkasti ja laadukkaasti, ja Zaumaxilta löysin viimein työpaikan, jossa sitä arvostetaan. Olin kuullut työnantajasta paljon hyvää, mutta silti oli vaikea etukäteen uskoa, että missään voisi asiat olla näin hyvin. Tänne tultuani voin sanoa, että työpaikka Zaumaxilla oli elämäni paras päätös! 

 

Monessa työpaikassa kiitoksen sanaa varotaan, mutta Zaumaxilla johtoporras arvostaa aidosti meitä työntekijöitä ja tekemäämme työtä. Työporukkaan oli keltanokankin helppo sopeutua, ja työkavereilla on oikeaa intoa opettaa ja jakaa työtä helpottavia niksejä. 
Zaumaxilla työntekijän hyvinvoinnista huolehditaan, ja se näkyy positiivisesti elämänlaadussa yleensäkin. Työmaalle on mukava lähteä joka aamu, kun työkaverit ovat mukavia ja kokee tulevansa arvostetuksi. 

 

Ja meidän tykypäivissä ja pikkujouluissa on tietysti aivan mahtava meininki!” 

Katariina 
 

“Työn puitteet priimaa 

 Yli 40 työvuoteni aikana olen ensimmäistä kertaa firmassa, jossa kaikki toimii niin kuin pitääkin ja työntekijästä välitetään oikeasti.  
 
Koneet ja työvaatteet on viimeisen päälle, ja jos jotain puuttuu, se hankitaan. Vakuutukset on todella kattavat ja turvaa on jopa työntekijän perheellekin. Nuoremmilleni muistutan, että näin hyvin ei asiat joka paikassa olekaan! 
 
Itselleni pahin työmotivaation tappaja on kellokortti, mutta täällä sitä ei tarvitse. Työnantaja luottaa tekijöihinsä ja vastuun mukana saa myös vapauden vaikuttaa omiin työaikoihinsa. 
 
Kun työn puitteet on näin viimeisen päälle priimaa, työtä on mielekästä tehdä.” 
Juha 
 
 

“Parasta on vapaus.

Taloon tullessaan työhön sai aloittaessaan todella kattavan perehdytyksen. Hienon työilmapiirin ansiosta on helppo tulla toimeen kaikkien kanssa, ja hyvät esimiehet ansaitsevat erityiskiitoksen. Arvostan myös sitä, että Zaumaxilla hyvästä työstä saa reilun korvauksen. 

 

Itselleni parasta Zaumaxilla työskentelyssä on vapaus vaikuttaa omiin työaikoihin. Vastuullisiin työntekijöihin luotetaan, eikä työmaalle tarvitse kulkea kellokortin kanssa. Silloin työssäkin viihtyy ja jaksaa paremmin.”

Niko 

 


 

Hae töihin Zaumaxille

Olemme nopeasti kasvava yritys alueella, ja henkilöstön lisäystarve on lähes jatkuva. Koulutamme töihin yhtä uutta saumaria kerrallaan, joten jos koet olevasi alalle sopiva henkilö laita avoin hakemus ja varmista saumasi meillä!

Tästä työnhakulomakkeelle

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä