Rekry

Rekry

Ura saumausten johtavalla eteläpohjalaisella?

 

Zaumax on kaikkiin elastisiin saumauksiin erikoistunut yritys. Osaamisalueisiimme kuuluu kaikki tiivistykset, saumaukset sekä palokatko ja palotiivistystyöt. Olemme kasvava yritys, ja visionamme on tulevaisuudessa laajentaa toimintaa entistäkin laajempiin saneerauksiin.

 

Työpaikkana Zaumax on rento ja monipuolinen. Usein kuljetaan työmailla tilaajan kanssa sovitusti mutta vapaasti yksin tai työparin kanssa. Sesonkiaikana keväästä syksyyn on mahdollista tehdä töitä urakalla ja vaikka pitempää päivää lämpimässä kesäilmassa ulkona ja nostaa tulotasoa.

 

 
Mitä tarjoamme sinulle?

 

ZaumaxMeillä pääset työskentelemään monipuolisissa, merkittävissä projekteissa ympäri Etelä-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja koko Suomen. Työssäsi pääset parantamaan ihmisten asuinviihtyvyyttä ja huolehtimaan siitä, että rakennukset säilyttävät hyvän kuntonsa pidempään.

 

Tarjoamme mukavan työporukan ja varmasti kilpailukykyisen urakkapalkkauksen. Lisäksi yrityksessä on paljon muita etuja, mm. lähes kaiken kattava sairaskuluvakuutus, jolla saa lääkkeiden kustannukset takaisin suoraan tilille, Edenredin tykysetelit, tykypäivä kerran vuodessa jne.

 

Mitä odotamme sinulta?

 

ZaumaxTarkkuutta, tuntemusta rakennusalalta sekä reipasta ja luotettavaa asennetta työtekoon. Korkeat paikat eivät saa pelottaa.

Hae töihin Zaumaxille

Olemme nopeasti kasvava yritys alueella, ja henkilöstön lisäystarve on lähes jatkuva. Koulutamme töihin yhtä uutta saumaria kerrallaan, joten jos koet olevasi alalle sopiva henkilö laita avoin hakemus ja varmista saumasi meillä!

Tästä työnhakulomakkeelle

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä